top of page

Нашите услуги и продукти

София:

Доставки на територията на град София - всеки ден след 14:00 часа. Заявки се приемат по телефона до 13:30 часа. Заявки получени след този час се доставят на следващия ден.

Доставки до Перник, Радомир, Дупница, Кюстендил, Благоевград, Сандански, Петрич - всеки вторник и петък, Разлог, Гоце Делчев и Якоруда - всеки вторник.

Доставки до Елин Пелин, Ботевград и Мездра - всеки четвъртък.

Доставки до Пазарджик - всяка сряда.

Варна:

Доставки на територията на град Варна, Шумен, Нови Пазар и Добрич - всеки ден след 14:00 часа. Заявки се приемат по телефона до 13:30 часа.

Доставки до Бургас - всеки вторник и петък. 

Доставки до Сливен и Търговище - всяка сряда. 

Доставки до Русе - всеки четвъртък.

Доставки до Силистра - всеки петък.

Ветеринарномедицински продукти

При нас можете да намерите всички, регистрирани на българския пазар, ветеринарномедицински продукти - ваксини, антибиотици, противовъзпалителни средства, хормони, противопаразитни средства за вътрешно и външно обезпаразитяване, средства за лечение на сърдечно-съдови заболявания, обезболяващи средства, витамини.

Тестове ин-витро

Тестовете (Anigen и IDEXX), които предлагаме покриват изцяло нуждите на една практика - бързи тестове, тестове за очни заболявания, за диагностика на микози и др. Кит за оцветяване на натривки, предметни и покривни стъкла.

Лечебни и ежедневни храни за кучета и котки

Лечебните храни, които предлагаме са на Hill's и Happy dog. Предлагат се като гранулирана храна за различни заболявания, а също така и мокра храна - консерви и паучове.

Консумативи

Хигиенни средства за животни и Биоциди

Шампоани и почистващи средства за очи, уши, лапи. Хигиенни постелки, пелени за кучета.

Дезинфектанти, родентициди и инсектициди.

Хранителни и фуражни добавки

Хранителни и фуражни добавки за всички видове животни - съдържат витамини, минерали, билки. Млекозаместители за едри и дребни преживни животни, за кучета и котки. Блокчета за близане и премикси за селскостопанските животни. Храна за пчели.

Предлагаме консумативи за ветеринарномедициската практика, които покриват нуждите й: игли и спринцовки, епруветки за взимане на кръв, ръкавици - латексови, нитрил, полипропилен, бинтове, марли, конци и игли за хирургията, фиксиращи елементи за остеозинтеза, шини за фиксиране на крайници, сонди за хранене, болусодаватели, магнити за преживни животни, предпазни яки за кучета и котки и др.

Работно време

Понеделник - Петък: 09:00 - 17:30

Събота и неделя:

почивни дни​​

bottom of page